zon beli-belah

Halaman

Khamis, 20 Mac 2014

MULTIFUNCTION BAG & SATCHEL BAG


Assalammu'alaikum...


Sejak akhir2 ni rs gatal nk jual beg pulak.. fadz ni mmg minat sgt dgn beg, tmbah lg kalau beg tu murah n bekenan di ati plak.. baru2 ni kwn fadz ajak jual beg.. tgk beg2 yg dia jual 2 pun bleh tahan lawa jugak.. tmbah sejak smbg blajar ni rs kene cri duwit lebih lak.. so fadz pun stuju la nk jual.. kt sini fadz nk share antara beg yg fadz suka..

Kalau ada sesape yg berkenan bole la email fadz (hfadzsis@gmail.com), nnt fadz akn email details..



HB3207 MULTI FUNCTION BAG - ORANGE
 














 HB3207 Multifunction Bag ni ada dalam 3 warna: orange, black n khaki..

  • MATERIAL: QUALITY ARTIFICIAL LEATHER
  • LENGTH  : 42CM
  • WIDTH   : 0CM
  • HEIGHT  : 32CM
  • BOTTOM WIDTH : 14CM
  • STRAP LENGHT : 130CM
  • CONTENT :A4
  •  PRICE: RM59
  • WEIGHT: 1.10kg




HB3376 SATCHEL BAG - BROWN    


Dalam
Belakang
  


Beg ni cuma ada satu warna je



  • MATERIAL: QUALITY ARTIFICIAL LEATHER
  • LENGTH: 30CM
  • WIDTH: 6CM
  • BOTTOM WIDTH: 7CM
  • HEIGHT: 20CM
  • HANDLE HEIGHT: 4CM
  • LONG STRAP LENGTH: 110CM
  • OPENING CLOSER: ZIP
  • CONTENT A4: NIL
  • GRED : FASHION BAG
  • PRICE: RM55
  • WEIGHT: 0.95KG



*Harga tidak termasuk kos penghantaran

2 ulasan:

ain diyana berkata...

cantik.. tp mcm kecik je..yg besar sket ada x. :)

Fadz hashim berkata...

ada je ain.. mcm2 saiz ada.. cuba click banner zon beli belah kt bawah header blog ni.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...